2022-03-25 07:28:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Reménykedőbb, bizakodóbb lehetsz a jövődet illetően is

Napi horoszkóp március 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold és az Uránusz fényszöge miatt a szokottnál is jobban vágysz az érdekességre, a flörtre, a szerelemre. Szép napot jeleznek a bolygók, csak arra figyelj, hogy meggondolatlanul ne ugorj bele semmilyen kapcsolatba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A napfény és melegebb idő hatására jelentősen javul a hangulatod. Reménykedőbb, bizakodóbb lehetsz a jövődet illetően is. Ráadásul könnyedén megoldhatsz egy olyan feladatot, amitől az elmúlt napokban igencsak tartottál. Este ünnepelj!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szokásosnál is érzékenyebb lehetsz ma: az érzelmek bolygója, a Hold a nyugtalanságra hajlamosító Uránusszal áll együtt. Ezért olyasmit is a szívedre vehetsz, amit egyébként fel sem veszel. Ma inkább kerüld a csípős nyelvű embereket!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és az Uránusz fényszöge meglepő helyzeteket hozhat a szerelmi életedben. Talán váratlanul összefutsz valakivel, akire nagyon vágytál, de nagyon nem számítottál. Vagy szerelmet vall valaki neked.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A terveid ma ügyesen végrehajthatod, és ebben még a szerencse is segít. Egy régóta dédelgetett álmodat válthatod ma valóra, vagy legalábbis elindíthatod a megvalósulás útján. Lehet, hogy ezért valaki irigyelni is fog.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kisebb családi perpatvarra számíthatsz a mai napon. Még az sem tud most megvigasztalni, hogy tulajdonképpen mindenki csak jót akar neked. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy te mit szeretnél. Legyél velük türelmes!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold és az Uránusz fényszöge mutatja, hogy ma igazán minden zsigeredben érzed a tavaszt, és nem is szívesen maradsz otthon, a négy fal között. Remélhetőleg van lehetőséged elmenni egy kicsit szórakozni, ismerkedni, mert ha szingli vagy, most szerelmet hozhat neked az este.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te nagyon is kíváncsi ember vagy, és a sors el is kényeztet: bizony sokak titkába beleláthatsz. Amit megtudsz, persze nem mindig van az ínyedre, de tartózkodj az ítélkezéstől. Ami neked rossz, másnak jó lehet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te igazán jól éled meg a spontaneitást, a váratlan eseményeket, furcsa fordulatokat, így kedvedet leled a mai napban. Ha a barátok hívnak valahova, ne mondj nemet, jót tenne egy kis kikapcsolódás, öröm. A szingli Nyilas ma megismerkedhet valakivel, akivel mindenben összepasszolnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szokottnál zaklatottabb napra számíthatsz: a Hold az Uránusszal együtt hajlamossá tehet a túlfűtött érzelmekre, a csapongó lelkiállapotokra. Rázd fel magad, tegyél valami olyan dolgot, amit már régóta szeretne.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hihetetlen ötleteid vannak, amikkel el tudsz kápráztatni mindenkit. Talán ideje lenne, hogy szűkebb ismeretségi körödön túllépve, mások elé tárd elgondolásaidat. A siker már az ajtón kopogtat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valami szokatlan dologra vágysz, olyasmire, ami nem igazán jellemző rád. A lélek felszabadításának legjobb módja, ha egy kicsit eltérsz a megszokott kerékvágástól, és másban is kipróbálod magad, mint amiket eddig tettél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: